Art Journal D10

Teema: nõuanded. Nõuanne võib olla hea või halb aga, milline neist on sulle meelde jäänud. Mis su elu muutnud?

Mida edasi challenge läheb, seda rohkem tekib tunne, et juhe jookseb kokku ja ühtki ideed ega mõtet enam pähe ei tule. Ma vaatasin tulevaid teemasid ka, pole lootustki et paremaks ja mugavamaks läheks :D

Mulle on raudselt igasugu head ja halba nõu antud aga kui mõtlema hakkasin ei tulnud midagi meelde.

Ainult üks, mis mulle kunagi väga imelik tundus :)

Mul oli Türgis üks kirjasõber, vanem mees. Ilmselt orkutis me tuttavaks saime. Kirjutasime küll aga ausalt pean tunnistama, et ma olin siis nii noor, et mingid kirjeldused Türgist ja nende kombed mind eriti ei huvitanud. Seega väga kaua me ei kirjutanud ka. Ilmselgelt oleks praegusel ajal see kirjavahetus minu jaoks palju põnevam aga see selleks. Igatahes ükskord ma kurtsin, et ma olen haige, nohus, köhas ja väga paha olla. Mille peale ta ütles, et neil Türgis pannakse sellistel puhkudel tee sisse musta pipart. Täiesti ausalt ma mõtlesin, et nad seal türgis päris normaalsed ei ole :D Aga enda peal eksperimenteerida on mulle alati meeldinud. Seega ma tegin omale teed musta pipraga. Polnud sel häda midagi ja kui enesetunne kipub kehvaks minema siis kasutan seda nõuannet siiamaani :D

advicenimi

Save

Save

Save

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>