Art journal D11

Päev11 – Saavutused.

Raske on enda saavutusi hinnata. Mis üldse on saavutus? Enda subjektiivne hinnang, millegi kohta.

Asi, mille üle ma tõesti olen uhke ja mis minu jaoks on saavutus – on mitmetest hirmudest üle saamine.

Kõige rohkem olen ma ilmselt vaeva näinud kõrgusekartusega. Ma võisin vabalt olla “kinnistes ruumides” kõrgel nt. 9 korrusel aknast välja vaadates polnud mingit hirmu, ka lennukiga sõitmist ma ei karda. Aga kõik kohad kust alla võiks kukkuda olid täiesti välistatud. Üle panga serva alla vaadata – see ei olnud võimalik. Tuletornides ma käisin üleval aga hoidsin seina äärde ja uksest eemale ei läinud.

Mingi aeg hakkasin rohkem matkal käima ja päris raske on kaasa teha kui sa igale poole kardad ronida. Ise minnes on ka ju igav kui ainult mööda rada saad astuda.

Ühel hetkel ma otsustasin, et aitab ja pärast seda hakkasin lihtsalt igale poole ronima.  Kui kellegiga koos kusagile läksin siis lihtsalt nõudsin, et mina lähen esimesena sest muidu ma ei julge :D Ja igakord mulle tundus, et ma olen hull ja ega ma sealt enam alla tulla ei julge :D

Iga korraga võtsin enda jaoks üha hullemaid asju ette :)   Ükskord pimedas käisime sõbrannaga pimedas Padise kloostri tornis. See oli nii hirmus, et jalg tudises all ja eks ma seal torni keskel seisin, serv oli ju liiga madal. Aga pärast seda läks elu palju lihtsamaks, kõik tundus Padise kloostri kõrval üsna lihtne ja turvaline.

Nüüd ma võin öelda, et mõne aastaga olen ma sellest hirmust vaba. Mõnus on ronida :) Ja Padise kloostri torn on ka täitsa OK :)

meenimi

Save

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>