Art journal D7

Uskumatult aeglaselt venib mul see kunsti challenge. Tahaks nagu kaasa teha küll aga kui parajasti seda õiget tunnet ei ole siis nagu ei näe erilist mõtet punnitada.

Sain lõpuks seitsmenda teemaga hakkama.

Hoiatussilt enda kohta.

Ainuke konkreetne asi, mis mul selle teemaga meelde tuli ja mille eest hoiatada, on  minu hommikune ärkamine.

Ma armastan kaua magada ja kui ma seda ei saa, siis ma tahan vähemalt rahulikult ärgata. Oma piima ja suhkruga kohvi juua (kui vähegi võimalik). Sel ajal mind segada ei maksa, muidu ma lihtsalt plahvatan või hammustan või olen niisama kuri :)

morning (2)nimi

Save

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>