Art Journal D9

Päeva teemaks vale, mida sa oled öelnud.

Ilmselt oleks ma palju varem pliiatsi kätte võtnud aga mul ei tulnud absoluutselt ühtki valet meelde, seda enam veel mingit sellist valet, mis mu elu oleks mõjutanud.

Mingi hetk ma avastasin enda jaoks Mark Twain-i ütluse, et kes ei valeta see ei pea ka midagi meeles pidama. Lihtne :)

Mõnikord ma olen lihtsalt natuke tõde üle võlli käänanud, et see enam ei tundu päris tõena või vahel mõned asjad enda teada jätnud aga üldises plaanis tundub valetamine minu jaoks suhteliselt pointless teema.

Ainus asi mis mulle endale enda ja valega seostus on ehk see, et ma suudan endast tihti täiesti vale mulje jätta :D Mitte, et see mulle endale eriti korda läheks aga vahest mõne inimese käest mõnd ennast iseloomustavat sõna kuuldes tuleb küll muie suunurka :)

valenimi

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>