Millimallika teine põlvkond

Viimasel ajal on juhtunud nii et mult on hakatud samu asju tahtma, mis ma juba teinud olen. Ma ausalt kohe üldse ei viitsi selliste asjadega tegeleda… aga kui keegi väga kallis inimene tahab…. siis ma ei saa ju Ei öelda.

Seega sel korral oli juba ammu ette teada, et üks millimallikas tuleb veel teha. Nimelt soovis noorem vennatütar sünnipäevaks millimallikat ja kui vanem seda nägi, siis tahtis tema ka. Seega oleks mul aega justkui pool aastat käes olnud… aga heegelnõel ja roosa lõng sattusid pihku alles 5 päeva enne sünnipäeva. Mitte, et ma seda millimallikat nüüd 5 päeva heegeldaks, sel juhul peaks see hiiglaslik olema… aga mulle meeldib asju mõnuga teha. Rahulikult, ilma närvi minemata – armastusega. Ühesõnaga, selle kohta on see nädal üks imeliselt väike aeg. Õnneks juhtus küll nii et ühtki apsakat ega muud jama sisse ei tulnud.

Küll aga tuli välja, et ma olen niipalju mänguasju teinud, et kõik mu turvasilmad on otsa saanud. Tüütu on linnapeale neid otsima minna. Teadsin, et abakhanist saab silmad kindlasti aga tegelikult oli seal ikka väga nigel valik. Tavalised punased silmad, rohelised kassi silmad ja imepisikesed mustad silmad. Punased silmad roosal tundus tol hetkel väga friiki ja mustad silmad olid tõesti nii väiksed, et vaata luubiga. Seega sai millimallikas kassi silmad. Aga samas päris lahe jäi :)

Sel korral tikkisin lilleõiekese mulineega. Tundus natuke lihtsam kui lõngaga mässamine. Sellegipoolest on tikkimine minu jaoks suhteliselt müstiline tegevus :)

lillekemillikal

Mis veel? Midagi erilist ja uut välja ei mõelnud. Sel korral võib öelda, et millimallikas on tunduvalt korrektsem kui eelmine. Aga samas minu meelest need katseeksituse meetodil tehtud esimesed “taiesed” on kuidagi rohkem iseloomuga kui teised?!

Alla said spiraaljalad ja lihtsalt paar aassilmuse riba.

millmt

Raamatuboss

raamatuboss

Veidi ulakas

ulakasmillikas

Vee otsinguil :)

veeotsingud

Aga tegelikult sai siiski päris nunnu millimallikas. Seda võiks isegi veel teha kui keegi vaid tahaks :)

nimi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>