Niiiiii roosa mõmmi

Kui ma Hiiumaal käisin siis sorteeisin omi vanu asju. Natuke oli põnev ja natuke mõtlesin selle peale ka, et äkki on midagi tarviliku, mida linnas vaja võiks minna. Pealegi teadsin ma, et mul peab kusagil sõlg olema – laulupeo ajal tundsin sellest kohe täitsa puudust. Sõle leidsin ja mõned värvid, mis võiks ära kasutada.

Peale selle leidsin ühe mõmmiku, mille ma õepojale kunagi jõuludeks tegin.  Õepoeg vaatas karu suurte silmadega ja ütles: “Mulle ja niiiiii roosa” :D .

Tundub, et need roosad niidid ja lõngad kohe ise tahavad mu näppude vahele ronida. Praegugi üks roosa kudumine ja üks roosa heegeldamine käsil :)

Millegi pärast ei taha ainult ükski asi lõplikult valmis saada. Kuidagi on hetkel nii läinud, et ma teen kõike muud peale käsitöö… või no ma teen käsitööd ka  aga lihtsalt aega pole ja siis ma teen seda kõike jube aeglaselt :D Ainult vabndused vabanduste otsa… aga ma tõesti lootsin, et kui ilmad ükskord koledaks lähevad siis ma olen kodus ja koon või midagi sellist. Aga esialgu pole isegi vihmased ilmad mulle mõjunud.

See selleks. Näitaks mõmmit ja jagaks mustrit.

Mustri küll inglise keelse leiab siit aga kes natukegi keelt mõistab peaks täitsa hakkama saama.

rkaru

Karu tegemse ajal olin veel täitsa algaja. Seega näo tikkimisel olen lõnga natuke liiga tugevalt tõmmanud ja paelast seotud sõlm paistab natuke välja. Paela panin selleks, et sinna külge saaks võtmerõnga panna ja karu võtmehoidjana kasutada.

Peale selle olen täiesti erinevaid lõngu kasutanud ja tänu sellele on karu kere suht paks saanud. Samas igasugu sellised natuke veidrad asjad annavad loomakestele minu meelest ainult iseloomu juurde.

Sellise roosamanna vahu sees ei tundugi karu enam  niiiii roosa :D

oosakru

või tundub :D ? Mulle igatahes roosa meeldib.

roosakaru

Vaatan, et mõmmi on nii nunnu, et võiks neid veelgi teha… oleks ainult mingi põhjus neid teha :)  Ja aega :D

Taimekasvatusega olen ka tegelenud. Nimelt kaugest kevadest saadik kasvavad mul akna peal tomatid. Ja auhinnaks on augusti lõpuks üks tomat :D Tulemas on neid õnneks veel… ehk saavad valmis ka :)

tomatminu

Päikest :)

nimi

2 arvamust “Niiiiii roosa mõmmi” kohta

  1. Mhmhh. Viimastel päevadel on tomateid tulema hakanud nagu seeni pärast vihma… Nüüd peab ainult pöialt hoidma, et need kõik valmis ka saaksid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>