Punased pitsilised sõrmikud.

Eelmise aasta lõpu poole oli mul üks hetk “kinda häda”. Ühed vanad sõrmikud andsid täiega otsad. Teised, mis olid suhteliselt uued läks sõrmeots lahti ehk olin kehva tööd teinud :/ Aga selle asemel, et parandama hakata – minu meelest kõige hullem töö üldse, oli lihtsam uued kududa. Muidugi lõngavalik oli nagu ta oli. Ema andis kunagi mingit punast akrüüli ja ma mõtlesin, et kasutan selle ära. Värv nii ilus ju :) Ja tänu värvile läksid need kohe käiku ka. Kuna ma neid hoolega olen kandnud ja pildi tegemiseni jõudsin alles nüüd siis ma pean ütlema, et need näevad suhteliselt tuterdanud ja topilised välja.

Igatahes kui ma ükskord kuhugi heasse lõngapoodi satun, siis uus hea punane lõng on nimekirjas :)

Akrüüli juures on see ka natuke kehva, et tänu pitsilisele mustrile ei saanud neid kuidagi ilusasti hoidma ka. Käes näevad head välja aga niisama on nagu “solgiaugust välja tõmmatud rotid” :D Topisin pildistamise ajaks veidi paberit sisse, et asi väga sorgus välja ei paistaks.

punased_kindadSeda kinda algust olen päris pikalt kasutanud. Kunagi ühe paari tegin vaatasin, et ilus ja nüüd ongi mulle nagu firmakaks jäänud :)

Pits on Happsalusalli raamatust- Ingrid Rüütli kiri.

Ingrid_Ryytli_kiripunased_s6rmikudMinu jaoks on need kindad igatahes oma olemasolu ära õigustanud. Samas on mul veel 2 tokki seda sama lõnga. Algul plaanisin mütsi ja mingi pisikese salli ka teha aga nüüd ei näe nagu enam mõtet. Kellelgi on head ideed, mida akrüül lõngaga peale hakata?

punasednimi

Save

Üks arvamus “Punased pitsilised sõrmikud.” kohta

  1. Väga ilusad sõrmkindad. Olete nii kauni mustri valinud lisaks sellele ilusale punaselle.
    Kas olete ka faceboogi kasutaja ka? Mina olen ja ka Käside grupis, mis on seal loodud. Kui võimalik, vastake palun. Küsiksin siis sõrmkinnaste kudumise kohta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>